VALPAR - PUPPIES

Our next litter we plan for summer 2015!

Mamman till vår kommande kull är enligt planer

SVENSK UTSTÄLLNINGS CHAMPION SVENSK VINNARE 2014

Devil Minds Angelina Jolie

Hon är frisk, sund och mentalt mycket trevlig. Hon har fria höfter (HD B) samt är hörseltestad och fullt hörande (BAER +/+)

 

Jolie är född här och lever och bor här med oss, hennes pappa är Devil Minds Wiking (HD B, BAER +/+, MH, godkänd anlag eftersök) och mamman är Devil Minds Venus (HD B, BAER +/+, MH)

Pappan är ännu inte bestämd men hoppas inom kort kunna presentera honom :)

 

Valparna levereras vid 8 veckor ålder, är då BAER testade (hörseltest) Veterinär besiktade, reg i SKK, dolda fel försäkrade, vi använder oss av SKK´s köpeavtal. Inga valpar säljes på avbetalning!

Ofcourse i BAER test all our puppys before they move to new home and family!

IF YOU ARE INTRESSTING YOU ARE WELCOME AND MAIL ME FOR MORE INFORMATION!!!

katarina_nilsson@hotmail.com


OBS!

Det förekommer tyvärr oseriösa valpkullar till försäljning på diverse internett sidor till och från.

Var noga med att kontrollera alla papper till valparna så det är en renrasig OCH registrerad i SKK. Åk och hälsa på olika uppfödare, bilda dig DIN uppfattning och framförallt var noga med föräldradjurens mentalite, är de öppna, trevliga och sociala, får du hälsa och träffa alla hundar? Var noga med att uppfödaren BAER testar (hörseltestar) hela valpkullen så du inte blir lurad att köpa en döv valp som tyvärr förekommit. Fråga uppfödaren om föräldradjurens HD status, MH beskrivning, hälsan allmänt, ser hud och päls bra ut, Allergi är mycket vanligt förekommande inom rasen MEN är föräldradjuren ok då har just den uppfödaren gjort så gott den kunnat!!!

Sist men inte minst LYCKA till i ditt sökande ;)