Kennel Devil Minds blev godkänt 2004 av SKK och FCI men hundar har alltid funnits vid min sida och första kullen såg dags ljuset 1998 av rasen dobermann. Vi är en familj som älskar allt som har med hunderi att göra, mina barn är med på allt, i skog, mark, spår, utställningar samt hjälper till att socialisera valparna ;) jag har jägarexamen men är inte aktiv jägare utan brukar följa med på eftersök. Utöver det så vill jag jobba med våra hundar, spår och då framför allt blodspår är en härlig gren där jag mer än gärna ser att mina valpköpare också börjar med. Utställningar blir det några om året, blivit mindre i och med barnen men jag försöker ta mig iväg några gånger på per år och hoppas att mina valpköpare vill hänga på men framför allt det viktigaste för mig är att så många valpköpare som möjligt vill göra MH (mentalbeskrivning) med sin hund och jag hjälper gärna till med att få plats och i möjligaste mån även försöka komma och titta på!!!

Min första hund föddes -91och det var dobermannen Atengaflu´s Black-Sonny (Sammy), han blev fullcertad, 2 CACIB och 2 norska cert. Prövade på det mesta med Sammy, tränade och tävlade lydnad, spårade, tränade sök, avlade godkänt inträdesprov för bevakningshund inom försvarsmakten på började även utbildningen som vi tyvärr inte fullföljde. 

1996 utökades familjen med Lillklacks Abbey, min bruna chokladpralin som hade energi för en hel kennel :) Hon blev sparsamt utställd men fick ändock 2 cert, det är Abbey som blev stolt mamma till min A- kull som föddes 1998, fader var min egna Sammy.

Det letades länge efter en annan ras att utöka familjen med och till sist föll jag för Dogo Argentino. 1999 kom Evil Eye Lurching Lady (Chateau) till mig. Även hon blev sparsamt utställd men fick 1 cert, 1 CACIB och 1 BIM. Hon lade grunden till mitt brinnande intresse för denna helt underbara ras. Jag parade henne men tyvärr så var valpen född med gomspalt och blev avlivad, efter detta akuta kejsarsnitt som blev fick hon även komplikationer och några månader senare blev hon steriliserad efter en livmoderinflammation. 

Jag ville även ha en lite mindre ras och ögonen föll alltid tillbaka på Am Staff så 2003 föddes vår första och det blev Agent-T (Goliath), på grund av flertal orsaker bland annat höftledsdysplasi (D/D) så kastrerades han och  levde ett lugnt och trevligt familjeliv här hemma hos oss. Tyvärr var Goliath sjuk på flertalet vis, dels hans dysplasi (HD) samt att han sedan 6 månaders ålder hade Atopi (kvalsterallergi) så när han fick problem på höfterna pga av artroser som gav honom väldig smärta så valdes det jobbigaste som finns..  

Sommaren 2004 var jag Frankrike och köpte hem min nya Dogo Argentino tik, Umour Noir De Los Hijos De La Luna (Blacky). Jag hade letat länge efter en bra tik som hade Pampero Ackon Cahuak till pappa och gissa om jag blev överlyckliga när jag fick chansen att köpa Blacky :) Hon var 11 månader när hon flyttade hem. På hennes debut utställning endast 17 månader gammal fick hon sitt första cert, CACIB samt blev BIR utav totalt 16 anmälda och inte nog med det kan hon efter det kallas för Svensk Vinnare 04. Blacky är mamma till vår första Dogo kull (T-kullen), som föddes oktober 2006 och även till V-kullen född oktober 2007 samt X-kullen född februari 2009.  

Sommaren 2005 var det dags igen att åka till varma härliga Frankrike, denna gång var det en liten kille på 10 veckor som jag var och hämtade hem, Athos De Los Hijos De La Luna. Athos är stolt fader till den första dogo kullen hos oss, T-kullen samt är även pappa till U och V- kullen. Athos är mycket sparsamt utställd men på de fyra utställningar han har deltagit på har han fått kanon resultat; 3 raka cert och BIR och därmed champion, på 4:de utställningen blev han BIM, BIRet denna gång gick till vår egna Blacky ;)

Mars 2006 köptes am staff hanen Lievore`s Edition Cupido in till kenneln. Det var så spännande att åka till Arlanda och hämta honom, i oktober 2006. Och när han klev ut ur sin flygbur så sa jag bara wow!!! Han är född i Italien men har bott i USA och gjort en bra utställningskarriär där. Han är USA CH och har ett flertal grupp placeringar i meritlistan. "Dido" blev i min ägo pappa till en kull med valpar hos en annan uppfödare. Efter ett tufft beslut bestämde jag för att sälja Dido, han lever nu ett lugnt familjeliv och med detta kan vi meddela att det inte blir någon mer am staff här i huset.

Oktober 2006 flyttade Rocoto Pepper´s Naso Di Cane (Hector) hem till kenneln. Hector är en stabil, lugn och genomtrevlig herre. Han är pappa till vår W-kull som är född juli 2008 samt till X-kullen född februari 2009 och Y-kullen född april 2010.

I Oktober 2006 föddes första dogo kullen här hemma  T-kullen, föräldrarna är som vi skrivit här ovan min egna Blacky och Athos. jag kan skryta om att vara de första uppfödarna i Sveriges historia att exporterat en dogo, det är DM Treasure som nu kan titulera sig Rysk Champion! Ur denna kull sparade vi Devil Minds Troja. Troja är ett riktigt rivjärn, älskar att jobba. Hon är den andra hunden i Svensk historia som har tävlat officiellt i lydnad. Hon älskar även att spåra och nu satsas det för fullt med blodspår, hon har även flertalet lyckade skarpa eftersök bakom sig.

Augusti 2007 föddes andra dogokullen, U-kullen. Pappan är vår egna Athos och mamman den underbara Rocoto Pepper's Chipotle (Bella). Hon är även mamma till Hector. Bella kommer från Mita och Lasse Stöckel på Öland. 2 härliga underbara personer som jag är så glad över att få kalla som vänner. Tusen tack för att jag fick chansen och möjligheten till att få leasa in Bella till kenneln.

Oktober 2007 föddes 3:dje dogokullen. Athos och Blackys andra kull. V-kullen. T och V-kullen är samma kombination, använde vår egna Athos ännu en gång med motivation på valparnas mentalitet, exteriör samt deras otroliga arbetslust. T-kullen fick även väldigt bra statistik på hörsel, utav 9 valpar så var det endast 1 som var enkelsidigt hörande och vi fick samma resultat på V-kullen!

November 2007 kom nästa franska import, dogo tiken Versace de los hijos de la luna. Denna tjej hade jag möjligheten att få träffa när hon var nere i Frankrike och Versace var då 6 veckor, fick erbjudande om att köpa henne av uppfödaren Maj 2007 och tvekade aldrig, hon skulle hit!!! Men först ville uppfödaren meritera henne klart i Spanien så när hon kom var hon även Spansk champion, hon har även ett cert kvart att vinna i Frankrike men jag kände att jag ville ha hem henne. Versaces mamma är den samma som Athos och pappan är Yatay, en hane som jag själv har haft intresse för till egna tikar. Versace är mamma till vår W-kull med vår egna Hector som pappa jag beslutade att göra om samma kombination så april 2010 föddes Y-kullen. 

Juli 2008 föddes 4:de dogo kullen W-Kullen, mamman och pappan är ovannämnda Versace och Hector. För att nämna några avkommor ur denna kull så har vi Winning Diva som vi i oktober 2009 köpte tillbaka till kennel så hon flyttade in hos oss igen i december. Hon är utställd i juniorklass med fina resultat, 3 cert och 3 BIR samt blev 2:a Årets dogo tik 2009. Hon har även genomför ett mycket fint MH och vi har stora förhoppnnigar om denna dam för framtiden. Under 2010 kommer även hennes kullbroder bo hos mig för fortsatt aveslarbete, Wiking heter denna ståtliga hane, han är röntgade med HD B samt genomfört ett kanon MH vilket jag är väldigt stolt över!!!

Februari 2009 Föddes kull 5 och det blev X-kullen. Moder är Umoir Noir de los hijos de la luna och pappa vår egna Rocoto Peppers Naso Di cane. För att nämna någon ur denna kull så har vi X-Sniper som flyttade till Japan och pågår just nu utbildning för kommande viltsvinsjakt samt ställs ut en del med fina resultat.

April 2010 kom kull 6 till världen Y-kullen, föräldrar är de samma som till vår W-kull, vi valde att göra om denna kombination då vi är mycket nöjda både mentalt och exteriört för kull W född 2008. Föräldrarna är Versace de los hijos de la luna och Rocoto Peppers naso di cane. Både Versace och "Hector" går i pension efter denna kull. "Hecotor" har även en kull efter sig på kennel Aboneros som föddes november 2009.

mer info kommer inom kort